Euro 200 - Scoala LEU

SCOALA N.B. LOCUSTEANU
”Educatia este ce ne ramane dupa ce am uitat tot ce am invatat in scoala”” – Albert Einstein
Du-te la conținut

Euro 200

Informare > 2022
Beneficiarii acestui program sunt elevii și studenții învățământului de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximum 250 lei pe membru de familie, conform HG nr. 297/03.05.2018 pentru modificarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii nr. 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar In vederea achizitionarii calculatoarelor, aprobata prin HG nr. 1294/2004, publicata in MO nr. 408/14.05.2018.
La stabilirea venitului_brut lunar pe membru de familie se iau în calcul toate veniturile realizate de membrii familiei în luna precedentă depunerii cererii, cu excepția: alocatiei de stat, alocatiei familiale complementare și a alocatiei de susținere pentru familia monoparen-tală, bugetului personal complementar acordat persoanelor cu handicap, burselor de studii și burselor sociale, precum și a tuturor drepturilor sociale care, potrivit legii, sunt exceptate de la stabilirea altor drepturi și obligații.
         Stabilirea numarului de beneficiari se va face în limita sumei alocate acestui program,
suma cuprinsa în bugetul Ministerului Educației, conform Iegislației in vigoare.
       Art. 8(6) din Legea 269/2004:
"(6) Acordarea ajutorului financiar, conform prezentei legi, se realizează în ordinea crescătoare  a venitului brut lunar pe membru de familie, in limita sumelor alocate cu aceasta destinație în bugetul Ministerului Educației și Cercetării.
Dosarul trebuie sa contina:
 
-copie dupa actele de identitate ale tuturor membrilor familiei care traiesc si se gospodaresc impreuna
- adev.de la Primaria Leu cu suprafata de teren detinuta
-  adev.cu salariul brut pe luna  martie 2022
- cupon somaj sau pensie(dupa caz) luna martie 2022
- adev.de elev /student de la scoala /facultate pentru frati, cu specificarea daca a beneficiat sau nu de programul Euro 200
- ancheta sociala de la Primaria Leu
- declaratie de la notar cu veniturile realizate si ca nu au mai beneficiat de aceasta subventie
CONCURSURI ȘCOALĂ
Elevii școlii noastre sunt încurajați frecvent
să participe la concursurile locale,
naționale și internaționale pentru a se dezvolta
permanent pe toată durata începutului de carieră.
PROFESORI IMPLICAȚI
Personalul unității școlare Nică Barbu Locusteanu este format dintr-o echipă de profesori uniți în vederea stimulării și dezvoltării active a copiilor și a adolescenților din societate.
EVOLUȚIE CONTINUĂ
Unitatea noastră școlară are ca țintă principală evoluția permanentă a elevilor. Prin urmare am investit in infrastructura educațională a școlii noastre utilizând fonduri UE.
Școala gimnazială Nică Barbu Locusteanu LEU
Înapoi la cuprins